Directe ondersteuning voor moeders in Amsterdam met een hoog gevoelig kind met een intens & sterk karakter.

100% op maat gemaakt, gericht op het kind als het hele gezin voor een harmonieuze thuisomgeving

Je bent geen moeder geworden om uitgeput aan het eind van de dag op de bank te ploffen (of juist heel vroeg naar bed te gaan)

Je hebt alles voor elkaar, maar voelt je vaak eenzaam en onbegrepen in je rol als moeder.
Spanning thuis, ruzie met je partner, onaardig tegen je kind, je hebt je te lang aangepast uit angst voor afwijzing.


Je voelt je uitgeput en twijfelt vaak aan jezelf. De IPad of tv is de ideale oppas zo heb je tijd voor koken of even een rust moment voor jezelf, ook al weet je dat het niet ideaal is.


Rust, reinheid en regelmaat werken vaak voor je kind, maar geven bij afwijking gedoe. Maar hoe begrens je liefdevol, zonder straffen?

Op wilskracht heb je van alles geprobeerd, maar je hebt nog geen blijvende oplossing.


Scheiden van je partner ligt op de loer en je energieniveau is gedaald.


Daarnaast is de standaard GGZ niets voor jou. Want je weet, dat wordt vooral kijken naar het gedrag. Jij zoekt holistische oplossingen zonder oordeel.


Integratieve therapie helpt patronen doorbreken. Door jezelf op de eerste plaats te zetten, versterk je de connectie met je kind. Ontdek een nieuwe manier van leven vol rust, energie en harmonie. Je hoeft het niet alleen te doen; samen vinden we een oplossing voor jou en je gezin.

Energie en zelfvertrouwen hebben is ook voor jou bereikbaar

Je kunt je partner betrekken en samen een sterk team vormen. Open en eerlijke communicatie hebben en weten hoe ruzies en spanningen om te buigen naar verbinding.


Een plezierig mens zijn, waar je liefdevolle grenzen aangeeft en consequent in contact blijft.


Tijd over hebben voor, jezelf (zónder je te hoeven verstoppen op de wc), ‘doelloos’ voor je uitstaren, een boek lezen,  één zijn in de natuur zonder overvolle agenda, volledig vrij.


Ongegeneerd jezelf zijn, en hier vol op van genieten. Je doet waar jouw behoefte ligt, en je gezin volgt jou,  of niet en dat is helemaal ok voor je.

Deze blije ouders gingen je voor:

We zijn weer een team! Dank je wel, ook namens mijn dochter.
Beatrice, Portugal
Lieve Hanneke, we zijn je niet vergeten! Ik wil je laten weten dat het heel goed gaat met onze zoon. Nogmaals bedankt voor je professionele hulp!
Birten
Door simpel advies van Hanneke, sliep mijn dochter meteen rustiger.
Thomas, Amsterdam
Mijn intuïtie had het al die tijd bij het juiste eind. Dank voor het inzicht!
Marjan,

Haarlem

Mijn naam is Hanneke

Opgegroeid op een biologisch dynamische boerderij en nu wonend in Amsterdam. Begeleid ik moeders en kinderen als integratief kindertherapeut, gespecialiseerd in het (her-)ontdekken van hun hooggevoeligheid.


Als hooggevoelig persoon begrijp ik de unieke uitdagingen die hierbij komen kijken. Zo voelde ik als 5 jarig meisje op een nacht dat mijn opa was overleden, eenmaal in de ochtend kregen mijn ouders inderdaad het bericht dat hun (schoon)vader was overleden.


Toegang tot de al bestaande energie kunnen we allemaal hebben. We hoeven hierbij niet de hele tijd in contact te zijn met de energie van anderen. Dit is ook voor jou mogelijk, zonder je volledig af te hoeven sluiten.


Ik werk zonder wachttijden. Mijn sessies zijn maatwerk, direct en liefdevol. Energiewerker met boeren (dochter)verstand, met een mix van natuur en de stad.


Weten of dit iets voor jou is?

Waar ben je naar op zoek?

Live talk

Wil je een groep mensen inspireren en informeren over schermgebruik en het effect ervan op onze kinderen? Boek Hanneke de Hertog als spreker voor ouderavonden, evenementen of als dagvoorzitter, en laat je publiek onderdompelen in waardevolle inzichten en praktische tips.

Eén op één coaching

Het doorbreken van gewoontes vereist soms een persoonlijkere aanpak. Daarom biedt Koter & Groter je de unieke kans om één-op-één coaching te ontvangen van de ervaren, integratief kindertherapeut Hanneke de Hertog.