achtergrond

Boek Hanneke de Hertog als spreker voor inzicht in ons eigen schermgebruik en dat van onze kinderen

Wil jij een groep mensen inspireren en informeren over schermgebruik en het effect ervan op onze kinderen? Boek Hanneke de Hertog als spreker voor ouderavonden, evenementen of als dagvoorzitter, en laat je publiek onderdompelen in waardevolle inzichten en praktische tips.

Onderwerpen die aan bod komen:

Impact van schermtijd op kinderen

Ontdek hoe overmatig schermgebruik de ontwikkeling van kinderen beïnvloedt en krijg inzicht in hoe ouders een positieve invloed kunnen uitoefenen.

Strategieën voor gezond schermgebruik

Leer praktische strategieën en tips om schermtijd in balans te brengen en een gezonde digitale omgeving thuis te creëren.

Bewust ouderschap in het digitale tijdperk

Verken het concept van bewust ouderschap en ontdek hoe je als ouder bewuste digitale keuzes kunt maken voor het welzijn van je gezin.

Interactieve discussies en Q&A

Stimuleer betrokkenheid met het publiek door interactieve discussies en een Q&A-sessie waar ouders hun vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen.

Dagvoorzitterschap

Als dagvoorzitter zorgt Hanneke voor een vlotte en boeiende voortgang van het evenement, waarbij ze expertise combineert met een warme en toegankelijke presentatiestijl.

Hanneke de Hertog Koter&Groter
Hanneke de Hertog, integratief kindertherapeut en de oprichter van Koter & Groter

Hanneke de Hertog brengt niet alleen kennis over, maar ook een authentieke betrokkenheid bij de uitdagingen van ouderschap in het digitale tijdperk, dit met een dosis humor, zelfreflectie en zónder geitenwollen sokken.

Boek Hanneke de Hertog als spreker en laat jouw publiek geïnspireerd en gemotiveerd achter, klaar om bewuste keuzes te maken voor een gezonder gezinsleven.

Neem contact op voor beschikbaarheid en boekingen. Samen creëren we een evenement dat ouders de tools geeft om te gedijen in een wereld van gezond schermgebruik en verbonden opvoeding.

Contactformulier