achtergrond

Over Koter & Groter

Bij Koter & Groter begrijpen we dat ouderschap een emotionele reis is, met momenten van stress, eenzaamheid, en verlangen naar verbinding. De oprichtster, Hanneke de Hertog, deelt niet alleen haar persoonlijke ervaringen, maar biedt ook concrete oplossingen voor ouders die zich onbewust gestrest voelen bij het opvoeden, die zich soms alleen voelen in deze uitdaging, en die verlangen naar meer plezier en waardevolle momenten in het gezin.

Daarom heeft Koter & Groter zowel de masterclass module 'Schermtijd verminderen' als boeiende live talks ontwikkeld. Specifiek voor ouders die regelmatig worstelen met conflicten over schermgebruik en die diep verlangen naar een gevoel van waarde en betrokkenheid in het leven van hun kind, en die simpelweg plezier en lol willen herontdekken in het gezinsleven.


Hanneke de Hertog, met haar achtergrond als integratief kindertherapeut, docent, ervaring in familieopstellingen en improvisatietheater, staat centraal in de aanpak. Ze is niet alleen te boeken als spreker en dagvoorzitter voor ouderavonden  maar ze deelt ook haar inzichten over verbinding en het verminderen van schermtijd op Instagram en YouTube.


Haar persoonlijke reis, opgegroeid op een afgelegen boerderij te midden van de natuur, heeft Hanneke doen inzien hoe krachtig de uitwerking van de natuur op ons mensen is. Waarbij ze geleerd heeft dat groeien, vergissingen maken, doorzetten en snoeien daadwerkelijk bloei geeft. Ze heeft het contact met mensen gevonden in de stad, en nu deelt ze deze rijke ervaring om ouders te begeleiden naar bewuster ouderschap.


Dus, of je nu de kennis van de masterclass module zoekt, de inspiratie van de live talks of Hanneke wilt boeken voor een verrijkende ouderavond, Koter & Groter staat klaar om ouders te ondersteunen op hun unieke reis naar bewust ouderschap.


Ontdek de masterclass en live talks, en neem de eerste stap naar een gezinsleven dat gedijt op echte verbinding en waardevolle momenten.