achtergrond

Masterclass module 'Schermgebruik'

Voel je je bezorgd over het schermgebruik van je kind? Vind je jezelf vaak verstrikt in de digitale wereld, je mobiel als constante metgezel? Gebruik je schermen als afleiding voor verveling? Ervaar je dagelijkse strijd met je kind over schermtijd? Mis je onbewust belangrijke momenten met je kinderen? Heb je moeite om je aandacht vast te houden?


Leer in 7 weken tijd de controle terug te nemen en weer verbinding te maken met wat écht belangrijk is. 


Ik geloof in de kracht van wederkerigheid en jij weet als geen ander wat de waarde is die je wil geven voor het verminderen van jouw schermgebruik. Op de betaal pagina kies je of je gebruik wilt maken van een kortingscode.

170+

Ouders begeleid

7+

Jaar ervaring als kindertherapeut

750+

Fans op instagram

6+

Jaar ervaring als trainer

De masterclass module 'Schermgebruik' is speciaal ontworpen om ouders te ondersteunen bij het vinden van grip op schermgebruik in deze tijd. Wat je kunt verwachten:

Twijfels over gezond schermgebruik

Krijg heldere inzichten om twijfels over het schermgebruik van je kind weg te nemen en praktische tools om een gezonde digitale omgeving thuis te creëren.

Overwin zelf schermverslaving

Leer strategieën om zelf de controle te krijgen over je schermgebruik en creëer een gebalanceerd voorbeeld voor je kinderen.

Schermtijd als vervulling voor verveling

Ontdek alternatieven voor schermgebruik als vervulling voor verveling en stimuleer creativiteit en spel binnen je gezin.

Vermijd ruzies over schermtijd

Leer effectieve communicatietechnieken om ruzies over schermtijd te verminderen en bevorder een positieve gezinsdynamiek.

Bewust verbinden met je kinderen

Herwin de gemiste momenten en ontdek hoe je bewust en diepgaand kunt verbinden met je kinderen, zonder afleiding van schermen.

Aandachtspanne verbeteren

Ontvang praktische tips om je eigen aandachtsspanne te vergroten en leer hoe je op een meer betrokken manier aanwezig kunt zijn bij je kinderen.

De voordelen:

• Meer rust en ontspanning: ontdek hoe het voorkomen en beheersen van schermverslaving zorgt voor meer rust en ontspanning in je dagelijks leven. Leer effectieve manieren om schermtijd te verminderen en geniet van kostbare momenten van kwaliteitstijd met je gezin.

• Positieve invloed op je kinderen: wordt een voorbeeld van gezond schermgebruik en zie hoe dit een positieve invloed heeft op het gedrag van je kinderen. Door zelf een gebalanceerde houding te tonen, creëer je een stimulerende omgeving die hun ontwikkeling ondersteunt.

• Duidelijkheid en structuur in het gezin: het stellen van duidelijke kaders rondom schermgebruik brengt niet alleen structuur, maar ook helderheid binnen het gezin. Ervaar meer harmonie en verminder conflicten door samen met je gezin gezonde digitale grenzen te definiëren.

• Versterking van ouder-kind relatie: leer hoe je op een consistente en open manier in contact blijft met je kinderen over hun schermgebruik. Dit versterkt niet alleen de communicatie, maar verdiept ook de band tussen ouder en kind, waardoor een veilige ruimte ontstaat voor het delen van gedachten en gevoelens.

• Investeren in een gebalanceerde toekomst: door praktische en waardevolle tips toe te passen, investeer je niet alleen in het heden, maar ook in een gebalanceerde toekomst voor je kinderen. Zie hoe de gezinsomgeving evolueert naar een plek waar gezondheid en welzijn voorop staan, en waar jullie samen groeien.

achtergrond

Wil jij dit ook? 

Schrijf je dan vandaag nog in voor de masterclass module 'Schermgebruik' en bepaal welke waarde jij hiervoor over hebt (op de betaal pagina staat hoe) Ontdek hoe deze voordelen je kunnen helpen om meer vreugde, harmonie en bewust ouderschap in je leven te brengen. Investeer in je gezin en geniet van de voordelen die een evenwichtige, digitale levensstijl te bieden heeft.