achtergrond

Missie en visie

Mijn naam is Hanneke de Hertog, een toegewijde, integratief kindertherapeut. Ik geloof in de kracht van menselijke verbinding en het belang van gezamenlijke groei. Mijn visie is geworteld in de overtuiging dat de sleutel tot welzijn ligt in het versterken van banden tussen ouders, kinderen en de bredere gemeenschap.

Hanneke de Hertog Koter&Groter
Hanneke de Hertog, integratief kindertherapeut en de oprichter van Koter & Groter

In een tijdperk waarin schermtijd een dominante rol speelt in ons dagelijks leven, streef ik ernaar om bewustzijn te creëren over het effect ervan op kinderen en gezinnen. Mijn missie omvat het begeleiden van ouders bij het verminderen van schermtijd en het herstellen van evenwicht in het gezinsleven. Samen met jou, als ouder, onderzoeken we manieren om technologie op een gezonde en evenwichtige manier in te zetten, zodat het de ontwikkeling van je kind ondersteunt in plaats van belemmert.


Met een achtergrond in pedagogiek en ontwikkelingspsychologie ben ik in staat om holistisch te kijken naar de unieke behoeften van elk kind. Mijn aanpak in integratieve kindertherapie gaat verder dan symptoombestrijding; we duiken diep in de oorzaken van uitdagingen om duurzame verandering te bevorderen. Door coaching en begeleiding werk ik samen met ouders om een ondersteunende omgeving te creëren waarin gezinnen kunnen gedijen.

Ik geloof dat we kinderen weer mogen betrekken in ons volwassen leven. Door open com​​​​municatie, gedeelde activiteiten en het actief luisteren naar de stemmen van onze kinderen, creëren we een gezinscultuur waarin iedereen wordt gehoord en gewaardeerd. 

Ik ben ervan overtuigd dat de kracht van verbinding de sleutel is tot veerkracht, zelfontplooiing en harmonie. Dankzij luisteren, begrijpen en gezamenlijk werken, streven we naar positieve verandering. Mijn missie is om gezinnen te coachen naar een evenwichtig gebruik van technologie en om samen te groeien naar een gezinsleven dat gedijt op empathie, begrip en effectieve therapeutische interventies. Bedankt voor het verkennen van mijn visie. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een reis van groei, veerkracht en welzijn voor jou en je gezin.


- Hanneke de Hertog, oprichter Koter & Groter


Waar ben je naar op zoek?

Boekingen

Wil je jouw gemeenschap inspireren en informeren over gezond schermgebruik en het effect ervan op onze kinderen? Boek Hanneke de Hertog als spreker voor ouderavonden, evenementen of als dagvoorzitter, en laat je publiek onderdompelen in waardevolle inzichten en praktische tips.

Masterclass module

Voel je je bezorgd over het schermgebruik van je kind? Lijkt je mobiel soms wel aan je hand geplakt?  Het is tijd om de controle terug te nemen en weer verbinding te maken met wat écht belangrijk is. De masterclass module 'Schermtijd verminderen' is speciaal ontworpen om ouders te ondersteunen bij het navigeren door de uitdagingen van schermgebruik in deze tijd.

Eén-op-één coaching

Het doorbreken van gewoontes vereist soms een persoonlijkere aanpak. Daarom biedt Koter & Groter je de unieke kans om één-op-één coaching te ontvangen van de ervaren, integratief kindertherapeut Hanneke de Hertog.
achtergrond

Contact met Koter & Groter?

Geïnteresseerd in een lezing, training of workshop op locatie?

Of heb je een andere vraag of opmerking, stuur een bericht!